Αγιασμός Σχολικού Έτους 2021-2022

Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022 στο 5ο Δ.Σ. Αιγάλεω θα πραγματοποιηθεί τη

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 08:30 π.μ..

Οι μαθητές/μαθήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 08:15 π.μ. και θα αποχωρήσουν μετά το πέρας του Αγιασμού, περίπου στις 09:00 π.μ..

 

 

Οι μαθητές/μαθήτριες θα εισέλθουν στο σχολείο φορώντας μάσκα και έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού self-test 24 ωρών.

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών θα παραμείνουν έξω από το σχολείο για την παραλαβή τους.

Την ώρα του Αγιασμού, στον αύλειο χώρο του σχολείου θα παραμείνουν μόνο οι μαθητές/μαθήτριες της Α΄ τάξης με έναν συνοδό. Οι υπόλοιποι/ες μαθητές/μαθήτριες θα ανέβουν στις αίθουσες με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών, όπου θα τους επισκεφτεί ο ιερέας μετά το πέρας του Αγιασμού.

Οι μαθητές/μαθήτριες των τάξεων Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ θα εισέλθουν στο σχολείο και θα εξέλθουν από αυτό, από την κεντρική καγκελόπορτα του σχολείου (από τον πεζόδρομο της Σερίφου).

Κατ’ εξαίρεση και μόνο για την ημέρα του Αγιασμού, οι μαθητές/μαθήτριες της Α΄ τάξης θα εισέλθουν και θα εξέλθουν από την καγκελόπορτα που βρίσκεται επί του πεζόδρομου της οδού Ροδόπης (δίπλα στις βρύσες).

Από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και κάθε ημέρα οι μαθητές/μαθήτριες θα εισέρχονται στο σχολείο και θα εξέρχονται από αυτό ως εξής:

Α΄ & Β΄ τάξεις: από την καγκελόπορτα που βρίσκεται επί του πεζόδρομου της οδού Σερίφου (δεξιά όπως βγαίνουμε από το σχολείο).

Γ΄& Δ΄ τάξεις: από την καγκελόπορτα που βρίσκεται επί του πεζόδρομου της οδού Σερίφου (αριστερά όπως βγαίνουμε από το σχολείο).

Ε΄& ΣΤ΄ τάξεις: από την καγκελόπορτα που βρίσκεται επί της οδού Ροδόπης (δίπλα στις βρύσες).

Από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου οι μαθητές/μαθήτριες θα αποχωρούν στις 13:15.

Τα βιβλία καθώς και το πρόγραμμα μαθημάτων κάθε τάξης θα δοθούν την Τετάρτη 15/9.

Για την έναρξη λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.