ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες του 5ου Δ.Σ. Αιγάλεω, στο πλαίσιο της δυνατότητας δημιουργίας εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των μαθητών μας και λόγω των ειδικών συνθηκών λειτουργίας των σχολείων, σας παρακαλούμε να προχωρήσετε άμεσα

έως και τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

στην εγγραφή και δημιουργία μαθητικών λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο για τους μαθητές μας.

Για την εγγραφή και τη δημιουργία των μαθητικών λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο θα χρειαστείτε οπωσδήποτε τον Αριθμό Μητρώου του μαθητή.

Για τους μαθητές των τάξεων Γ΄, Δ΄, Ε΄, & ΣΤ΄ οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να βρουν τον Αριθμό Μητρώου στη Βεβαίωση Βαθμολογίας του 1ου Τριμήνου.

Για τους μαθητές των τάξεων Α΄& Β΄ οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να πληροφορηθούν τον Αριθμό Μητρώου των μαθητών από τη Δ/νση του σχολείου,

τηλεφωνώντας στο σχολείο στο τηλ. 210-5981935 στις ημέρες Πέμπτη 26 Μαρτίου, Παρασκευή 27 Μαρτίου & Δευτέρα 30 Μαρτίου από τις 10:30 έως 12:30.

Για την εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες, έτσι όπως αυτές περιγράφονται στην Εγκύκλιο 39731/Δ2/20-03-2020.

Διευκρίνηση: Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι για τυχόν δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στην προσπάθειά σας να κάνετε την εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, δεν ευθύνεται το σχολείο.

Link Εγγραφής Μαθητών

Οδηγίες Εγγραφής (pdf)