Λειτουργία Ολοήμερου Προγράμματος Σχ. Έτους 2019-2020

Σας ενημερώνουμε ότι το Ολοήμερο Πρόγραμμα, για τους μαθητές και τις μαθήτριες που  έχουν ήδη εγγραφεί, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η φοίτηση των μαθητών/τριών του Ολοήμερου Προγράμματος διακόπτεται:

1) όταν ο/η μαθητής/μαθήτρια συμπληρώσει 15 συνεχόμενες απουσίες, οι οποίες δε δικαιολογούνται από ιατρική γνωμάτευση,

2) όταν ο γονέας/κηδεμόνας ζητήσει τη διακοπή της φοίτησης με γραπτή αίτησή του

3) όταν ο γονέας/κηδεμόνας δεν επικαιροποιήσει την εγγραφή του/της μαθητή/μαθήτριας κατά το 2ο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου και το 1ο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου (εδαφ. θ, παρ. 16, κεφ. Α. άρθ. 11, ΠΔ 79/2017 ΦΕΚ 109Α, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 23, ν. 4559/2018 (ΦΕΚ142Α)).

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που θέλουν να ακυρώσουν την εγγραφή του παιδιού τους στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, να ενημερώσουν άμεσα τη Δ/νση του σχολείου.

Ώρες αποχώρησης: Οι μαθητές αποχωρούν από το Ολοήμερο στις 15:00 ή στις 16:00, ανάλογα με την ώρα αποχώρησης που έχουν δηλώσει.

Αποχώρηση μαθητή/μαθήτριας εν ώρα μαθήματος δεν επιτρέπεται, διότι εκτός από τις ώρες των διαλειμμάτων και της επίσημης αποχώρησης, δεν υπάρχει διαθέσιμος εκπ/κός για να εξυπηρετήσει τους γονείς.

Σίτιση (Πρόγραμμα διατροφής): Η ώρα της σίτισης είναι υποχρεωτική για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που φοιτούν στο Ολοήμερο Πρόγραμμα και την ώρα αυτή όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες είναι συγκεντρωμένοι στην αντίστοιχη αίθουσα. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε τους γονείς/κηδεμόνες για την καλή λειτουργία του προγράμματος να φροντίζουν ώστε όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες να φέρνουν μαζί τους κάτι για φαγητό.